A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Новини

Відбувся 4 модуль Міського інноваційного проекту «Школа успішного менеджера освіти»

06 червня 2019 року в рамках виконання польсько-українського освітнього проекту «Інноваційний університет і лідерство. Фаза ІV: комунікаційні стратегії та відносини університет – школа» на базі БНВК «Казка» відбувся 4 модуль міського інноваційного проекту «Школа успішного менеджера освіти».

15:14 06.06.2019

Наступність і перспективність роботи між дошкіллям і школою

14 травня 2019 року на базі БНВК "Казка" відбулося метидичне об"єднання для вихователів старших груп закладів дошкільної освіти міста з проблеми: "Системний підхід до забезпечення наступності та перспективності між закладом дошкільної освіти та школою".

12:41 15.05.2019

Відбувся фінал міського етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

11 травня 2019 року на базі БНВО "Звитяга" відбувся фінал міського етапу  Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). У грі взяли участь 22 рої закладів загальної середньої освіти комунальної власності м. Білої Церкви.

09:03 13.05.2019

Відбулася третя сесія міського проекту з підготовки управлінських кадрів «Школа успішного менеджера освіти»

10 травня 2019 року в рамках виконання польсько-українського освітнього проекту «Інноваційний університет і лідерство» відбулась третя сесія міського проекту з підготовки управлінських кадрів «Школа успішного менеджера освіти».

14:38 10.01.2019

Всеукраїнський науково-практичний семінар під назвою «Науково-методичні засади формування спеціальних компетентностей у дітей із порушеннями інтелектуального розвитку в процесі корекційно-розвиткової роботи»

Визначальною подією в освітянському житті нашого міста став останній день осені – 30 листопада 2018 року, у який за підтримки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», спільно з Інститутом спеціальної педагогіки та психології імені Миколи Ярмаченка Національної академії педагогічних наук України, Національним педагогічним університетом імені М.П.Драгоманова, за тісної співпраці з управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради на базі Білоцерківської спеціальної загальноосвітньої школи №19 було проведено всеукраїнський науково-практичний семінар під назвою «Науково-методичні засади формування спеціальних компетентностей у дітей із порушеннями інтелектуального розвитку в процесі корекційно-розвиткової роботи».

18:32 30.11.2018

Вхід для адміністратора