A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Новини

Відбувся фінал міського етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

11 травня 2019 року на базі БНВО "Звитяга" відбувся фінал міського етапу  Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). У грі взяли участь 22 рої закладів загальної середньої освіти комунальної власності м. Білої Церкви.

09:03 13.05.2019

Відбулася третя сесія міського проекту з підготовки управлінських кадрів «Школа успішного менеджера освіти»

10 травня 2019 року в рамках виконання польсько-українського освітнього проекту «Інноваційний університет і лідерство» відбулась третя сесія міського проекту з підготовки управлінських кадрів «Школа успішного менеджера освіти».

14:38 10.01.2019

Всеукраїнський науково-практичний семінар під назвою «Науково-методичні засади формування спеціальних компетентностей у дітей із порушеннями інтелектуального розвитку в процесі корекційно-розвиткової роботи»

Визначальною подією в освітянському житті нашого міста став останній день осені – 30 листопада 2018 року, у який за підтримки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», спільно з Інститутом спеціальної педагогіки та психології імені Миколи Ярмаченка Національної академії педагогічних наук України, Національним педагогічним університетом імені М.П.Драгоманова, за тісної співпраці з управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради на базі Білоцерківської спеціальної загальноосвітньої школи №19 було проведено всеукраїнський науково-практичний семінар під назвою «Науково-методичні засади формування спеціальних компетентностей у дітей із порушеннями інтелектуального розвитку в процесі корекційно-розвиткової роботи».

18:32 30.11.2018

Зустріч випускників закладів загальної середньої освіти м. Білої Церкви з викладачами Національного університету біоресурсів та природокористування!

23 жовтня 2018 року в Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7 пройшла зустріч учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти м.Білої Церкви з представниками Національного університету біоресурсів і природокористування України. З величезним інтересом школярі слухали виступ  Кваші С.М., проректора з навчальної і виховної роботи, доктора економічних наук, професора, академіка НААН України. Сергій Миколайович розказав учням про новітні наукові відкриття в сільськогосподарській галузі.

04:46 24.10.2018

Розпочато атестаційну компанію педпрацівників закладів освіти м.Білої Церкви у 2018/2019 н.р.

17 жовтня 2018 року відбулося перше засідання міської атестаційної комісії управління освіти і науки Білоцерківської міської ради під головуванням начальника управління Ю.Ф.Петрика. Відповідно до порядку денного було затверджено графік роботи атестаційної комісії, списки педагогічних працівників закладів освіти міста,котрі атестуються через атестаційну комісію ІІ рівня у 2018/2019 н.р., та списки працівників на позачергову атестацію. Також було розподілено обов'язки між членами міської атестаційної комісії та експертної ради. Голова атестаційної комісії ІІ рівня начальник управління освіти і науки Ю.Ф.Петрик наголосив на суворому дотриманні вимог Типового положення про атестацію педагогічних працівників, принципів академічної доброчесності, прозорості й об'єктивності атестаційного процесу.

18:25 17.10.2018

Подарунок військовим зенітно-ракетного полку № 1129 від учнів БЗШ № 18

Напередодні  особливого свята – Дня українського козацтва – учні БЗШ № 18 відвідали зенітно-ракетний полк № 1129, працівники якої провели для школярів цікаву екскурсію військовою частиною та демонстрували військову техніку та зброю. Саме ці люди ремонтують техніку, за допомогою якої обороняють соборність та незалежність на сході України наші захисники.

11:20 12.10.2018

Старт І (міського) етапу Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»)

11 жовтня 2018 року на площі біля виконавчого комітету м. Біла Церква відбувся старт І (міського) етапу Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»). Захід відбувся за особистого сприяння начальника управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Ю. Петрика та начальника Північного територіального об’єднання Національної гвардії України генерал-майора Миколенка М. О.

17:26 11.10.2018

Вхід для адміністратора