A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Участь педагогів м. Білої Церкви в інформаційному марафоні з теми «Оновлена редакція БКДО (2021р.): зміст та забезпечення якості відповідно до міжнародних стандартів»

Дата: 07.02.2021 21:46
Кількість переглядів: 57

 

За ініціативи Координаційної ради ВГО «Асоціації працівників дошкільної освіти» України, у січні 2021 року розпочався інформаційний марафон - проведення вебінарів з теми «Оновлена редакція БКДО (2021р.): зміст та забезпечення якості відповідно до міжнародних стандартів».

5 лютого відбувся вебінар для членів місцевого осередку ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» м. Білої Церкви та м. Житомира, який провела БАЙЄР ОЛЬГА МИКОЛАЇВНА, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри дошкільної освіти Комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради. Присутні на вебінарі мали змогу
ознайомитись з Державним стандартом дошкільної освіти, його метою, новими складниками, ключовими компетентностями дитини, що формуються в різних видах діяльності та мають продовження в початковій школі.

Висловлюємо щиру подяку за проведений захід ОЛЬЗІ МИКОЛАЇВНІ БАЙЄР, адже завдяки такій зустрічі педагоги міста мали змогу з першоджерел отримати інформацію про оновлений Державний стандарт дошкільної освіти та шляхи його впровадження в практику роботи. Під час таких зустрічей ми переконуємося, що наука і практика разом, а Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» єднає педагогів всієї України.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора