A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День державного герба України. ДНЗ № 31 "Незабудка"

Дата: 21.02.2021 08:10
Кількість переглядів: 69

изображение_viber_2021-02-19_15-37-43

 

19 лютого в ДНЗ № 31 «Незабудка»  відбулися урочисті заходи,  присвячені Дню Державного герба України.

Напередодні вихователі провели попередню роботу по підготовці до цього заходу, де розповіли маленьким громадянам про символічний знак українського народу та його історію.

Під час проведення тематичної розваги, вихователі, використовуючи наочний матеріал, розказали малечі про всі державні символи України. Звичайно, у зв’язку з тим, що 19 лютого українці відзначають День затвердження Державного герба, тож особлива увага приділялась саме цьому символу та історії його створення . Враховуючи вікові особливості дітей, педагоги орієнтувались на творче засвоєння отриманих знань, тому одним із етапів заходу стало складання зображення герба старшими дошкільниками та розфарбування пам’ятки духовної культури нашого народу дітьми середнього дошкільного віку, проведення дидактичної гри «Склади ціле з частин». Варто зазначити, що малеча дуже емоційно та зацікавлено поставилася до завдання, про що свідчили їх щирі посмішки.

Кожен народ має свої традиції, звичаї, мову та національні святині. Дуже важливо поширювати ці знання з самого дитинства, бо любов до Держави прищеплюється з пелюшок.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора