A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Співпраця педагогів м. Біла Церква з часописом «Бібліотечка вихователя дитячого садка»

Дата: 20.01.2021 20:08
Кількість переглядів: 182

 

Педагоги закладів дошкільної освіти міста Біла Церква давно співпрацюють з часописом «Бібліотечка вихователя дитячого садка». І цього разу вони долучилися до участі у заочному практикумі «Цікава ЛОГОматематика», який був приурочений до «Року математики» в Україні.

Учасниками конкурсу було надіслано власні розробки конспектів з пріоритетом математичного спрямування: Аксьонова А.В., вихователь-методист ЗДО №22 «Ластівка» отримала подяку за творчий доробок «Подорож у Країну Математики»; Кравченко С.В., вихователь ЗДО №35 «Вербиченька», - подяку за творчий доробок «Мандрівка по казках». Гавриліна Л.В., вихователь ЗДО №35 «Вербиченька», творчий педагог, яка отримала диплом переможця за творчі доробки «Перспективне планування дидактичних ігор з математики» та «Досліджуємо склад чисел за допомогою паличок Кюїзенера».

Найактивніші учасники конкурсу – вихователі та вузькі спеціалісти ЗДО (ЦРД) №18 «Ясочка». 17 педагогів проявили наполегливість, ініціативність та креативність у створенні конспектів занять і стали переможцями конкурсу.

Усі учасники конкурсу вдячні: Федорович К. М. – керівник ТОВ «Редакція освітянських видань», Філатова Г. В. – редактор «БВДС», Поліняка К. В. – редактор «РОВ» за можливість професійного росту та самовдосконалення. Завдяки таким фаховим виданням наша робота з дітьми набуває цікавого і сучасного змісту.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора