A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Закінчили свою діяльність літні профільні табори з денним перебуванням

Дата: 21.06.2024 12:13
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

 

20 червня закінчили свою діяльність літні профільні табори з денним перебуванням. Кожен день у таборі для вихованців був цікавою, новою історією, яка наповнювалася веселим дитячим сміхом, відкриттями, здобутками та очікуванням чогось нового. Тому час на думку дітей пролетів швидко та весело.

Хочемо нагадати, що в літніх профільних таборах з денним перебуванням відпочивали 600 дітей, впершу чергу це діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти, батьки яких є учасниками АТО/ООС та бойових дій під час повномасштабного вторгнення російської федерації; діти із сімей загиблих (померлих) мешканців громади, які брали участь в бойових діях; діти, які опинилися в складних життєвих обставинах; діти, які були переміщені з тимчасово окупованої території України; діти з інвалідністю; діти із багатодітних і малозабезпечених сімей; обдаровані діти, переможців обласних та всеукраїнських спортивних змагань, лідери учнівського самоврядування.

На святі прощання з табором діти представили свої здобутки, таланти та уміння. Вихованці таборів підготували святкову концертну програму. Діти танцювали, співали, згадували цікаві миттєвості табірного життя. Під час закриття табірної зміни вихованці показали найкращі номери. Найактивніші - були нагороджені подяками та грамотами.

Свою вдячність висловлювали і батьки вихованців табору. Мама Андрія, що відпочивав у таборі «ЕкоТех» висловила свої слова вдячності: «Хочу звернутися до усіх педагогів та працівників, які брали активну участь в організації та проведенні таборів. За те що подарували нашим дітям в цей нелегкий час відчуття веселого та щасливого дитинства в колі друзів. За змістовне та цікаве дозвілля, за нові знання та вміння. Дякуємо, що допомагаєте та не забуваєте за діток, у яких зараз батьки на фронті і боряться, за кожен клаптик нашої землі – Батьківщини. Наш тато з перших днів війни знаходиться у східному напрямку і за останні два роки ми не мали змоги провести час із сім’єю, але віримо і знаємо, що скоро настане той день і кожна сім’я матиме змогу знову жити повноцінним життям».

P.S. Бажаємо вам, діти, гарного подальшого літнього відпочинку, набратися сил, здоров'я, приємних вражень. А школа буде чекати вас у вересні!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора