A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

22 квітня - "День добрих справ для Землі". Білоцерківський ЗДО №15 "Мрія"

Дата: 24.04.2024 19:55
Кількість переглядів: 20

 

У календарі міжнародних свят існує два Дні Землі – один відзначається у День весняного рівнодення, а другий - 22 квітня. Перший має миротворчу та гуманістичну спрямованість, другий-екологічну.

Мета цього дня- привернути увагу громадськості до нашого спільного дому-планети Земля, нагадати людям про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного. Цей день є приводом зайвий раз замислитися про те, що нас оточує. В результаті своєї життєдіяльності людина завдає значної шкоди нашій планеті, що може призвести до її руйнування.

Педагоги разом з дітками Білоцерківського закладу освіти №15 «Мрія» долучилися до створення проєкту «День добрих справ для Землі» , де мали можливість створити та продемонструвати свої роботи.

Метою проєкту було формування в дітей екологічно активної позиції, прагнення діяти для збереження довкілля, сприяти забезпеченню стійкого розвитку особистості. Уміння вчитися – здатності розмірковувати, проводити нескладні самостійні дослідження щодо використання ресурсів та їх збереження, для розробки і реалізації моделей екологічно доцільної та ресурсозберігаючої поведінки.

Виховання майбутнього дбайливого господаря щасливої планети.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора