A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень безпеки дитини в Білоцерківському ЗДО №11 "Дивограй"

Дата: 30.04.2024 09:38
Кількість переглядів: 20

 

З метою поліпшення якості освітньої роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; закріплення уявлень дітей про можливі небезпечні ситуації природного, техногенного, медичного, біологічного характеру та відпрацювання стереотипів поведінки дошкільників в умовах загрози та виникнення різних надзвичайних ситуацій в Білоцерківському ЗДО №11 «Дивограй» був проведений Тиждень безпеки дитини.

Тема безпеки життєдіяльності дитини невичерпна, вона не обмежена Тижнем, а повинна звучати постійно. І ті зерна знань, умінь, навичок, які закладаються сьогодні дітям, обов’язково знадобляться  їм у  майбутньому.

Педагоги з дошкільниками проводили різні форми роботи: спостереження, дидактичні ігри, бесіди, заняття, обговорення ситуацій, сюжетно-рольові ігри, дослідницька та практична діяльність, під час яких діти ознайомились із правилами безпечної поведінки вдома, на ігровому майданчику, закріпили знання про елементарні правила дорожнього руху, про значення світлофора на дорозі, безпечній поведінці з незнайомцями, вивчили найважливіші правила безпечної поведінки вдома й на вулиці.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора