A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

"Розмалюю писанки власними руками – для бабусі, дідуся, тата і для мами!" Майстер-класи з розпису великодніх мальованок у Білоцерківському ЗДО №8 "Золотий півник"

Дата: 22.04.2024 18:46
Кількість переглядів: 12

 

У Білоцерківському ЗДО №8 "Золотий півник" пройшла серія захоплюючих майстер-класів з розпису  великодніх мальованок для мам, тат, їхніх малят та працівників закладу. Диригентом заходу стала відома майстриня петриківського розпису, керівник народної студії "Азалія" Людмила Мар'янівна Красніцька-Луцик.

Під гаслом "Розмалюю писанки власними руками – для бабусі, дідуся, тата і для мами!" учасники майстер-класу відкрили для себе чарівний світ українського народного мистецтва. Завдяки Людмилі Мар’янівні всі присутні змогли не лише дізнатися багато нового про традиції святкування Великодня, його символіку, а й відчути унікальну енергетику та красу петриківського розпису.

Серед почесних гостей цього заходу були заступник директора Центру позашкільної освіти "Соняшник" Жанна Шабельна, завідувач відділу технічної творчості Людмила Бугаєнко. Їх присутність підкреслила важливість співпраці між освітніми установами та культурними центрами задля збереження українських національних звичаїв та  зближення родин шляхом розвитку творчих здібностей наших дітей.

Щиро дякуємо директору Центру позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді "Соняшник" Лілії Ляшенко за багаторічну співпрацю із Білоцерківським закладо дошкільної освіти №8 «Золотий півник», яка є важливим кроком у збереженні та популяризації українських національних традицій, починаючи з найменшого покоління. Ваше розуміння та підтримка допомагають нам не лише передавати ці цінності, а й зберігати їх для майбутніх поколінь.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора