A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень безпеки дитини в ЗДО №2 "Берегиня"

Дата: 13.04.2024 18:04
Кількість переглядів: 28

 

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль навчання у підготовці дошкільників до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєво необхідно озброїти дітей дошкільного віку знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я. Тож, з метою поліпшення якості навчально-виховної роботи з дошкільниками щодо особистої безпеки та захисту здоров’я дітей від негативних впливів довкілля та життя у надзвичайних ситуаціях, пропаганди здорового способу життя серед дітей та їх батьків, у ЗДО №2 «Берегиня» з
08 квітня по 12 квітня 2024 року був проведений «Тиждень безпеки дитини».

У рамках проведення Тижня безпеки дитини з дошкільниками проводились спостереження, дидактичні ігри, бесіди, заняття, обговорення ситуацій, сюжетно-рольові ігри, дослідницька та практична діяльність, під час яких діти ознайомились із правилами безпечної поведінки вдома, на ігровому майданчику, закріпили знання про елементарні правила дорожнього руху, про значення світлофора на дорозі, безпечній поведінці на вулиці з незнайомцями, вивчили найважливіші з них і навіть намалювали те, що запам’яталось. Була організована виставка дитячих малюнків на тему «Любій малечі про безпечні речі».

Тема безпеки життєдіяльності дитини невичерпна, вона не обмежена Тижнем, а повинна звучати постійно. І ті зерна знань, умінь, навичок, які закладаються сьогодні дітям, обов’язково знадобляться  їм у  майбутньому.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора