A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День Спорту в Білоцерківському ЗДО №26 "Струмочок"

Дата: 06.04.2024 08:35
Кількість переглядів: 20

 

6 квітня в Україні і світі відзначають Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку. Свято започатковано у 2013 році ООН разом з МОК. Ключове формулювання цієї міжнародної події - «здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – запорука загального процвітання й добробуту», «Спорт на благо миру та розвитку», що підкреслює його важливість і необхідність для суспільства, держави та усіх нас.

Отож і в Білоцерківському ЗДО №26 «Струмочок», до цієї дати, пройшов День Спорту. В ньому прийняли активну участь усі вікові групи. Діти емоційно грали в рухливі ігри «Передай м’яч», «У ведмедя у бору», виконували фізичні вправи з обручами, естафети з різними нетрадиційними  матеріалами, релаксаційну вправу «Сухий душ», спортивну гру «Баскетбол», перегони на самокатах.

Вдвічі приємно, що це свято збіглося з участю у Національному проєкті «Цікава фізкультура» 2.0 – перезавнтаження. Вихованці виконували руханку «Повітряна тривога», кожен присутній демонстрував свої фізичні досягнення, долучився до флешмобу «White card», брав участь у сюжетному занятті «Індіанці». Отож здоровий спосіб життя, фізична, інтелектуальна активність є запорукою загального процвітання та нашого благополуччя. Спорт є потужним інструментом зміцнення соціальних зв’язків і мереж, об’єднує навколо позитивних цінностей, є універсальною мовою для сприяння взаєморозуміння.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора