A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень педмайстерності в Білоцерківському ЗДО №29 "Барвінок" з проблеми: "Використання нетрадиційних технік малювання як засобу розвитку творчих здібностей дошкільників"

Дата: 14.03.2024 15:57
Кількість переглядів: 27

 

14 березня 2024 року вихователем Білоцерківського ЗДО №29 «Барвінок» Іриною Міщенко було проведено засідання тижня педагогічної майстерності вихователів дітей середнього дошкільного віку з проблеми: «Використання нетрадиційних технік малювання як засобу розвитку творчих здібностей дошкільників».

Педагог розкрила актуальність та переваги використання нетрадиційних технік малювання у роботі з дітьми дошкільного віку. Було зазначено, що у зображувальній діяльності закладені великі можливості для розвитку творчих здібностей дітей Адже процес творчості за допомогою нетрадиційних інструментів — зовсім не складний, нагадує цікаву гру, а результат його — завжди позитивний незалежно від здібностей та обдарувань дитини.

Також присутні на заході ознайомилися з різними техніками малювання, переглянули відео-презентацією фрагментів занять за даною тематикою та спробували свої здібності у малюванні нетрадиційними способами.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора