A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Весняні свята в Білоцерківському ЗДО №2 "Берегиня"

Дата: 09.03.2024 18:22
Кількість переглядів: 25

 

Весна!.. На душі тепло, сонячно.  Щороку ми зустрічаємо цю пору й не втомлюємося захоплюватися її чарівністю і силою, завдяки якій відроджується природа,  перетворюється  на диво весь світ.  З приходом весни оживають луки, ліси, поля, заквітчується земля. Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, в закладі дошкільної освіти №2 «Берегиня»  відзначається  свято весни, надії та любові, метою якого  є формування у дітей емоцій та почуттів, пов'язаних із розквітом  природи; які покликані показати  дошкільникам  привабливість цієї пори року.

Свято у дитячому садку — це завжди казка, сповнена позитивними емоціями та яскравими  кольорами, в якій діти стають маленькими творцями добра і краси.

Весняні свята для дітей — чудовий спосіб прищепити малюкам любов до живого, розвинути їхню допитливість, кругозір і чудово провести час.

Тож  на початку   березня у нашому закладі відбулися свята, присвячені приходу весни. Наші вихованці дивували своїми дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в танцях,  декламуванням віршів  про найчарівнішу пору року та неперевершеним дитячим артистизмом.  Це було дуже мило, ніжно та емоційно. Святкові ранки принесли у наш заклад красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора