A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Участь Білоцерківського ЗДО №1 "Веснянка" у ІІІ Міжнародному занятті доброти "Щаслива лапа"

Дата: 05.03.2024 09:17
Кількість переглядів: 79

 

Захист тварин – справа честі кожної людини, тому дуже важливо змалечку прищепити дітям любов і дбайливе ставлення до братів наших менших.  Наш колектив долучився до ІІІ Міжнародного заняття доброти (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин). Захід традиційно проходив за підтримки Міністерства освіти та науки України і був присвячений собакам та котам.

Метою заходу було покращення психологічного стану у дітей під час війни, зняття емоційної напруги, виховання гуманного ставлення до тварин та з метою реалізації статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження». Організатором проекту виступила БО «БФ «Щаслива лапа».

Даний захід було проведено в очному форматі. Педагогічні працівники нашого закладу організували і провели для дітей різні форми роботи, спрямовані на формування гуманного ставлення до наших домашніх улюбленців: дидактичні і сюжетно-рольові ігри, комбіновані і комплексні заняття, де малята мали змогу ближче познайомитись і закріпити знання про правила догляду і допомоги котам і собакам.

За участь у заході наш заклад отримав лист подяки і електронний сертифікат.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора