A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тематичне заняття для дітей середнього та старшого дошкільного віку до Дня народження Лесі Українки "Лесина мова – щира розмова"

Дата: 25.02.2024 14:33
Кількість переглядів: 19

 

Ім’я Лесі Українки назавжди  вкарбовано в історію нашої країни. Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові до людей, Леся Українка є окрасою української нації. Її твори надихають, додають сил та впевненості.

З нагоди Дня народження видатної письменниці 23.02.2024 року в закладі дошкільної освіти № 2 «Берегиня» було проведено тематичне заняття для дітей середнього та старшого дошкільного віку «Лесина мова – щира розмова», яке підготувала та провела вихователь з народознавства Тутіна В. І.

Вихованцям розповіли про життя і творчість видатної української поетеси. З уст діточок звучали пісні, колискові, вірші про рідний край. Діти грали в улюблену Лесину народну гру «Подоляночка». Кінцевим акордом заняття стала драматизація повчальної казки Л. Українки «Біда навчить», яку підготували для дітей педагоги закладу.   Спадщина Лесі Українки – це багатюще джерело краси і творчого духу народу, з якого черпати усім живущим і прийдешнім поколінням наснагу до життя і праці.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора