A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Консультативний пункт для спільноти вихователів-методистів ЗДО БМТГ на тему: "Створення іміджу ЗДО через використання цифрових технологій"

Дата: 08.02.2024 14:11
Кількість переглядів: 30

 

8 лютого 2024 року у форматі ZOOM-конференції для вихователів-методистів Білоцерківської територіальної громади відбувся консультативний пункт з проблеми «Створення іміджу ЗДО через використання цифрових технологій», яку організувала вихователь-методист Білоцерківського ЗДО №30 «Росиночка» Наталія БЕСПАЛЬКО.

Під час зустрічі було розкрито питання іміджу закладу дошкільної освіти, його складові та визначені методи та засоби, які сприяють покращенню іміджу. Присутні ознайомилися із цифровими технологіями, які можна застосовувати під час створення іміджу закладу освіти.

Були представлені покрокові інструкції у форматі відео та інфографіки щодо створення YuoTube–каналу закладу, способи додавання відео на канал, кроки виготовлення скрайбінгу, як засобу ознайомлення із діяльністю ЗДО та алгоритм створення Qr - кодів. Матеріал, який був представлений під час зустрічі, буде корисним для працівників закладів дошкільної освіти, які ставлять за мету покращити імідж свого закладу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора