A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень педагогічної майстерності для вчителів-логопедів ЗДО БМТГ на тему "Використання технологій біоенергопластики в системі корекційної роботи вчителя-логопеда з дітьми з ООН". Білоцерківський ЗДО №36 "Ромашка"

Дата: 19.01.2024 12:22
Кількість переглядів: 11

 

19.01.2024 Білоцерківським ЗДО №36 «Ромашка» проведено Тиждень педагогічної майстерності для вчителів – логопедів закладів дошкільної освіти Білоцерківської міської територіальної громади на тему: «Використання технологій біоенергопластики в системі корекційної роботи вчителя-логопеда з дітьми з ООН».

Учитель-логопед Білоцерківського ЗДО №36 «Ромашка» Герасименко Катерина Андріївна, виступила з питанням  «Використання технологій біоенергопластики в системі корекційної роботи вчителя-логопеда з дітьми з ООН». Зазначила, що для використання біоенергопластики в системі корекційної роботи з розвитку мовної моторики у дітей-логопатів необхідно визначити поняття біоенергопластики, мету та завдання використання біоенергопластики в корекційній роботі з дітьми-логопатами, а також розробити основні методи й прийоми та етапи корекційної роботи біоенергопластики та самомасажу в розвитку мовної моторики.

Застосування біоенергопластики ефективно прискорює виправлення  порушених  звуків у дітей зі зниженими та порушеними кінестетичними відчуттями, так як працююча долоня багаторазово підсилює імпульси, що йдуть до кори головного мозку від язика.


« повернутися

Вхід для адміністратора