A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Професійний кейс для спільноти керівників ЗДО БМТГ на тему: "Використання інструментарію шкали оцінювання якості освітнього процесу (ECERS-3) в ЗДО".

Дата: 31.01.2024 12:32
Кількість переглядів: 36

 

З метою покращення якості освітнього процесу в закладах дошкільної освіти, визначення сильних та слабких сторін, а також можливостей здійснювати самоаналіз, самоконтроль діяльності педагогічних працівників для подальшого планування роботи закладу щодо створення сучасного, безпечного та комфортного освітнього середовища 30 січня 2024 року у Білоцерківському закладі дошкільної освіти №19 «Кобзарик» Білоцерківської міської ради Київської області для професійної спільноти директорів закладів дошкільної освіти БМТГ було організовано професійний кейс на тему: «Використання інструментарію шкали оцінювання якості освітнього процесу (ECERS-3) в закладах дошкільної освіти».

ДУХНОВСЬКА О.І. - директор Білоцерківського ЗДО №19 «Кобзарик» зосередила увагу слухачів на ключові підходи до організації освітнього середовища в закладах дошкільної освіти на основі міжнародної методики оцінювання якості освітнього процесу ECERS-3, зокрема, підшкали «Простір і вмеблювання».

Параметр №4 "Місця для усамітнення" презентувала ЛЮКШИНА О. В. - директор Білоцерківського ЗДО №21 «Малятко».

Про оцінювання якості освітнього процесу в ЗДО за параметром №5 Візуальне оформлення простору, пов’язане з дітьми розповіла РОМАНЮК О. В. – консультант Комунальної установи Білоцерківської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Була організована робота у мікрогрупах щодо особливостей самооцінювання параметрів за шкалою ECERS-3: Облаштування групового простору для ігор і навчання (параметр №3) та Візуальне оформлення простору, пов’язане з дітьми (параметр №5).

 


« повернутися

Вхід для адміністратора