A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Творча майстерня професійної спільноти музичних керівників ЗДО БМТГ з проблеми: "Розвиток ритмічного слуху під час музичної діяльності та рухової активності дітей дошкільного віку"

Дата: 29.01.2024 20:07
Кількість переглядів: 34

 

26 січня 2024 року на базі Білоцерківського ЗДО №2 «Берегиня» відбулася творча майстерня професійної спільноти музичних керівників ЗДО Білоцерківської міської територіальної громади з проблеми: «Розвиток ритмічного слуху під час музичної діяльності та рухової активності дітей
дошкільного віку».

Музичний керівник Первашова О. М. надала інформацію учасникам заходу про використання елементів ритміки на музичних заняттях для розвитку ритмічного слуху у дітей дошкільного віку та формування навичок виконання ритмічних вправ.

Разом з практичним психологом  закладу Слободянюк І. М. музкерівники повправлялися у виконанні вправ  для міжпівкульної взаємодії, які можна використовувати на музичних заняттях для кращого формування у дітей відчуття ритму, мелодії, навичок виконання ритмічних вправ.

Під час проведення заходу, учасники отримали не лише теоретичні знання, але й побачили роботу фахівців закладу з дітьми; мали змогу пережити насолоду від психологічно-релаксаційної хвилинки з використанням ціннісної притчі.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора