A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень педагогічної майстерності в ЗДО №36 "Ромашка"

Дата: 15.01.2024 11:05
Кількість переглядів: 15

Тиждень педагогічної майстерності вихователів старшого віку закладів дошкільної освіти Білоцерківської міської територіальної громади «Формування у дітей екологічно відповідальної поведінки на засадах сталого розвитку».

11.01.2024 р. Білоцерківським ЗДО №36 «Ромашка» проведено Тиждень педагогічної майстерності вихователів старшого віку закладів дошкільної освіти Білоцерківської міської територіальної громади на тему: «Формування у дітей екологічно відповідальної поведінки на засадах сталого розвитку».

Вихователь-методист Білоцерківського ЗДО №36 «Ромашка» Коваленко Неля Ярославівна, виступила з питанням  «Освіта для сталого розвитку для дошкільнят». Педагог зазначила, що сучасний стан навколишнього середовища змусив населення планети замислитися про її захист. Господарська діяльність людства останнім часом привела до серйозного забруднення навколишнього середовища. Ця тема являється актуальною тому, що стан довкілля є важливим чинником існування людської цивілізації.

Вихователь Білоцерківського ЗДО №36 Ходаченко Тетяна Сергіївна, зазначила, що сьогодні головним виміром освітньої діяльності має бути формування особистості, екологічно вихованої, яка здатна повноцінно жити й активно діяти у новому світі, постійно самовдосконалюватися, адекватно реагувати на зміни в умовах сучасної інформаційно-технологічної революції та цивілізаційних проривів. Саме через освіту необхідно виховувати людину, яка творить і сприймає зміни та нововведення.

Проведений майстер-клас з виготовлення годівнички із одноразового паперового посуду.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора