A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

ІV Всеукраїнський відкритий марафон з української мови

Дата: 12.01.2024 13:28
Кількість переглядів: 18

 

Рідна мова для кожної людини є важливим елементом культурної свідомості. Вона накопичує традиції й досвід попередніх поколінь та дозволяє передавати їх нащадкам.

Четвертий рік поспіль в Україні проводиться один із наймасштабніших конкурсів - Всеукраїнський відкритий марафон з української мови. Організаторами ІV Всеукраїнського відкритого марафону є ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та компанія освітніх технологій HUMAN.

Учні Білоцерківської гімназії-початкової школи No 11 також взяли участь у марафоні. Зокрема, третьокласники (3-В, класовод Соляр Н. В.) успішно пройшли всі 4 етапи: «Культура слова. Лексикологія, фразеологія», «Граматика. Синтаксис, морфологія, словотворення», «Правопис. Орфографія, пунктуація, фонетика, орфоепія», «Робота з текстом».

Фінішу дісталися найвитриваліші та найцілеспрямованіші учасники, які підтвердили свої знання
української мови та, впевнені, дізналися багато нового під час виконання завдань.

Вітаємо учасників та зичимо невичерпної енергії до здобуття нових знань!

Тримайте поради учасникам наступного марафону від Олександра Авраменка: «Виконуючи завдання, не вагайтеся, не лінуйтеся, розгорніть книжку, скористайтеся онлайн-ресурсами, порадьтеся з учителем. Адже конкурс націлений і на знання, і на уміння здобувати знання».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора