A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

У видавництві "Мандрівець" вийшли друком два методичних посібники для дошкілля

Дата: 11.12.2023 16:21
Кількість переглядів: 11

 

Що може бути кращим, аніж отримати з друку результати своєї праці? Грудень 2023 року щедрий на подарунки для працівників дошкілля нашої громади, адже вийшли друком у видавництві «Мандрівець» два методичних посібники: Парціальна програма для дітей старшого дошкільного віку «Комп’ютерна грамота для малят» та навчально-методичний посібник для роботи з немовленнєвими дітьми «Розмовлятиму гарно», частина 1. Лексика.

Парціальна програма для дітей старшого дошкільного віку «Комп’ютерна грамота для малят» авторами якої є Олена ВАЙНЕР, директор Білоцерківського ЗДО №8 «Золотий півник», Оксана БОЛОТОВА, директор Білоцерківського ЗДО №25 «Оленка», Оксана РОМАНЮК, консультант КУ БМР «ЦПРПП», сприятиме реалізації завдань освітнього напряму «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі. Комп’ютерна грамота»  варіативного складника Базового компонента дошкільної освіти. Опанування комп’ютерною грамотою стане для малят захоплюючою мандрівкою, а організувати навчання з дітьми з легкістю зможуть і батьки, і педагоги. Дана програма схвалена для використання в освітньому процесі рішенням експертної комісії з дошкільної педагогіки та психології від 12 травня 2023 року (протокол №3) за порядковим номером 1.0014-2023 у Каталозі надання грифів (лист ІМЗО від 17.05.2023 №21/10-309).

Навчити розмовляти немовленнєву дитину педагогам і батькам допоможе навчально-методичний посібник для роботи з немовленнєвими дітьми «Розмовлятиму гарно», частина 1. Лексика. Авторський колектив: Кондратьєва О. В., Білокур І. А., Гребінь Н. Л., Ярмоленко Л. А., Мягких Н. М., Оксюта К. В., Цимбал В. В., Базіляк О. П., Поліщук Т. В, Коломієць О. В., Люта Н. О, Ферт І. С., Бондаренко Н. В., Щербина З. О., Малюченко Т. А., Худак С. В., Вдовіченко Г. П., Семенюк М. О., Медвідь О. М., Карпенко О. В., Шило Т. П., Ломейко Л. М..

Навчально-методичний посібник складається з 72 карток, що включають у себе 18 лексичних тем, які добре знайомі та зрозумілі дошкільнятам. Кожна тема містить від 2 до 6 карток із завданнями. Прості, цікаві та доступні завдання допоможуть збагатити словниковий запас дітей, спонукатимуть їх до повторення звуконаслідувань, слів і до утворення простої фрази. Посібник можуть використовувати в своїй роботі логопеди, дефектологи, вихователі та батьки.

Вітаємо авторів та бажаємо успіхів і нових звершень!

 

                      


« повернутися

Вхід для адміністратора