A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

ZOOM-конференція на тему: "Організація ігрової діяльності дітей дошкільного віку в укриттях"

Дата: 07.12.2023 19:15
Кількість переглядів: 52

 

07 грудня 2023 року у форматі ZOOM-конференції у рамках співпраці та обміном досвіду серед педагогів дошкільників відбулася зустріч педагогічних колективів закладів дошкільної освіти Білоцерківської міської територіальної громади з Оксаною ГУРОЮ – методистом відділу дошкільної та початкової освіти Державної установи «Український інститут розвитку освіти», головою відокремленого підрозділу «Асоціації педагогічних працівників дошкільної освіти» м. Буча. Зустріч організована консультантом КУ БМР «ЦПРПП» Оксаною РОМАНЮК за сприянням голови відокремленого підрозділу «Асоціації педагогічних працівників дошкільної освіти» м Біла Церква Оксаною БОЛОТОВОЮ.

Тема, яка була розкрита спікером - «Організація ігрової діяльності дітей дошкільного віку в укриттях», яка є найактуальнішою та важливою саме сьогодні, коли освітній процес у будь-яку хвилину може переміститися із звичного усім середовища, у нове, чисте, красиве, облаштоване іграми та матеріалом для творчості дітей, але обмежене в усіх його розуміннях.

Гура О. звернула увагу педагогів на нормативно-правову базу щодо укриттів у дошкільній освіти, вимоги до укриттів та підкреслила роль педагога. Виділила технології, які працюють з дітьми в укриттях, які є безпечними та цікавими. Зорієнтувала педагогів на локаціях, які є ефективними в освітній діяльності з дітьми в укритті: театралізована, рухова, конструкторська, образотворча тощо. Звернула увагу педагогів на сайти, де можна запозичити та використовувати матеріали для роботи. Запропонувала використання ігор, які працюють, які є цікаві, є багатофункціональні та різнобічні.

Педагоги громади поділилися своїм досвідом щодо створення локацій та розподіл обов’язків серед фахівців закладу, облаштування простору в укриттях.

Разом до перемоги!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора