A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Засідання професійної спільноти вихователів ЗДО Білоцерківської МТГ на тему: "Проєктувння індивідуальної траєкторії розвитку професійної компетенції педагогічних працівників"

Дата: 19.10.2023 18:05
Кількість переглядів: 66

йц

 

19.10.2023 року у форматі ZOOM було проведено засідання (професійний кейс) професійної спільноти вихователів закладів дошкільної освіти Білоцерківської міської територіальної громади на тему: «Проєктувння індивідуальної траєкторії розвитку професійної компетенції педагогічних працівників» Швець О. А., вихователь – методист Білоцерківського ЗДО №13 «Пілот», ознайомила педагогів з професійним стандартом «Вихователь закладу дошкільної освіти». В своєму виступі вона надала інформацію про структуру документа та упровадження його в роботу вихователя.

Романюк О. В. – консультант КУ БМР «ЦПРПП», надала інформацію про планування та узагальнення траєкторії професійного розвитку педагога, розкрила основні принципи побудови індивідуального маршруту педагога. Під час виступу Романюк О. В. підкреслила важливість принципу безперервності в освіті.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора