A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Консалтингова студія професійної спільноти вихователів-методистів ЗДО БМТГ

Дата: 07.09.2023 16:02
Кількість переглядів: 51

 

06 вересня о 9.00 у приміщенні Білоцерківського ЗДО №21 "Малятко" працювала  консалтингова студія спільноти вихователів-методистів ЗДО БМТГ «Організація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти БМТГ у 2023/2024 навчального року».

Вихователь-методист Білоцерківського ЗДО №7 Гнатенко Л. О. ознайомила присутніх з нормативними документами, які визначають особливості організації освітнього процесу, життєдіяльності здобувачів дошкільної освіти та професійної діяльності педагогів у 2023/2024 навчальному році в умовах воєнного стану.

Вихователь-методист Білоцерківського ЗДО №16 «Пролісок» Хітрова І. І. презентувала програмно-методичне забезпечення організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти. Вихователь-методист ЗДО №30 «Росиночка» Безпалько Н.І. познайомила присутніх із розбудовою внутрішньої системи якості освіти та запропонувала долучитись педагогам до розроблення інструментарію щодо рівнів оцінювання якості освіти в закладах дошкільної освіти. Ознайомила з планом роботи на рік професійної спільноти вихователів-методистів ЗДО БМТГ – Тимошенко Г. В., вихователь-методист Білоцерківського ЗДО №21 «Малятко».

З урахуванням реалій сьогодення та збройної агресії РФ питання створення безпечного, комфортного, інклюзивного середовища для всіх учасників освітнього процесу і надалі залишаються пріоритетними наголосила консультант Комунальної установи Білоцерківської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Романюк Оксана Валеріївна, а також познайомила із сучасними підходами до організації освітньої діяльності окремих категорій спеціалістів та закладу в цілому, мотивувала вихователів-методистів до успішної освітньої діяльності з педагогами закладу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора