A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

До Міжнародного дня Землі.

Дата: 31.03.2023 15:17
Кількість переглядів: 25

 

У рамках Міжнародного дня Землі, що відзначається 22 квітня, на базі Центру еколого-натуралістичної творчості Білоцерківської міської ради 30 березня відбувся круглий стіл за участю представників екологічного відділу шкільного парламенту освітніх закладів Білоцерківської міської територіальної громади щодо участі в екологічному заході «ЕКО – ТІМЕ «Мій екопогляд до Дня Землі».

Під час засідання круглого столу шкільні парламентарі обговорювали питання проблем навколишнього середовища, спрямування зусиль до практичних дій та оздоровлення Землі, поліпшення санітарного стану довкілля. Молоді було представлено відео-презентаційні ролики педагогів Центру еколого-натуралістичної творчості щодо запобігання зашкодженою навколишньому середовищу та збереження природних ресурсів і біорізноманіття.

Крім того надано рекомендацій для подальшої участі у заході, зокрема продемонструвати своє екологічне бачення, свідомий погляд на вирішення екологічних проблем, долучившись до практичної природоохоронної діяльності одного з напрямів, а саме: прибирання території коло свого закладу освіти, будинку, зеленої зони від сміття та бруду; здійснення озеленення (висадження кущів та квітів) на території загального користування; або ж запропонувати власний варіант. Учасники мають зробити фото до, процес і результат заходу, тим самим продемонструвавши свої практичні дії. Матеріали участі за одним із напрямків учасники заходу мають оформити у вигляді відео (до 3 хв.) або презентації (до 10 слайдів) та презентувати 21 квітня 2023 року у Центрі еколого-натуралістичної творчості Білоцерківської міської ради. Тож зробимо довкілля чистим, і надалі не забуватимемо про його охорону.

Будь ЕКО разом з нами!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора