A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень педагогічної майстерності для вихователів груп молодшого дошкільного ЗДО № 31 "Незабудка"

Дата: 23.03.2023 11:51
Кількість переглядів: 38

 

22 березня 2023 року на базі Білоцерківського закладу дошкільної освіти №31 «Незабудка» Білоцерківської міської ради  Київської області у форматі ZOOM - конференції було проведено заняття Тижня педагогічної майстерності для вихователів груп молодшого дошкільного віку на тему «Упровадження технології саморозвитку Марії Монтессорі в практику роботи з дітьми молодшого дошкільного віку».

Вихователь закладу Тетяна АНІСІМОВА презентувала учасникам свій досвід роботи. Вона наголосила, що організація освітнього процесу з дотриманням принципів технології саморозвитку Марії  Монтессорі базується на повазі до особистості, вихованні впевненості в собі, умінні самореалізовуватись та взаємодіяти з навколишнім світом.

Вихователь зазначила, що вплив  дитиноцентричних ідей видатного педагога на всю систему нашої дошкільної освіти неоціненний - утверджується демократичний підхід до виховання та навчання, стає більш гуманним ставлення до дитини, її індивідуальних потреб та особливостей розвитку.

Досвід роботи Тетяни Володимирівни щодо використання технології саморозвитку Марії Монтессорі викликав у педагогів інтерес та спонукав колег до жвавого обміну думками.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора