A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Участь у онлайн-навчанні з підготовки тренерів щодо впровадження професійного стандарту "Керівник (директор) закладу дошкільної освіти"

Дата: 17.03.2023 13:32
Кількість переглядів: 36

 

Романюк Оксана Валеріївна – консультант Комунальної установи Білоцерківської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» була залучена до онлайн-навчання з підготовки тренерів щодо впровадження професійного стандарту «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти».

Навчання тривало з 07 лютого по 16 березня 2023 року за сприянням Міністерства освіти і науки України з Українським інститутом розвитку освіти у партнерстві з видавництвом «Ранок».

Мета навчання: підготувати тренерів щодо формування та розвитку компетентностей керівників (директорів) закладів дошкільної освіти щодо використання Стандарту під час професійної діяльності та особливого професійного зростання.

Спікери навчання Ольга Косенчук, кандидат педагогічних наук, доцент, начальник відділу дошкільної освіти УІРО, та Ольга Байєр, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач
кафедри дошкільної освіти Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти» організували та провели з слухачами курсів цікаві лекційні заняття, надали можливість обговорення та висловлення своїх думок, пропонували своє бачення теми та використання у практику.

Разом з модераторами груп Оксаною Гурою, Аллою Регент, Ольгою Стягуновою та Оксаною Болотовою учасники навчання виконували практичну роботу в групах, що надавало змогу прорефлексувати після отриманих знань та навчання. Приємно, що одним з модераторів заходу виступила вихователь-методист Білоцерківського закладу дошкільної освіти №8 «Золотий півник» - Болотова Оксана Миколаївна.

Після виконання самостійних робіт, складання підсумкового тесту та анкети слухачі отримали сертифікати тренерів та в подальшому змогу використати напрацьовані спільні матеріали та матеріали фахівців заходу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора