A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Засідання методичного кейсу  для вихователів інклюзивних груп ЗДО БМТГ з проблеми "Особливості розвитку мовленнєвої компетентності у дітей з особливими освітніми потребами"

Дата: 07.03.2023 10:02
Кількість переглядів: 105

 

З березня 2023 року у Білоцерківському ЗДО №21 «Малятко» відбулося засідання методичного кейсу  для вихователів інклюзивних груп ЗДО БМТГ з проблеми «Особливості розвитку мовленнєвої компетентності у дітей з особливими освітніми потребами».

Учителі-логопеди закладу освіти Скрипак В. І., Михайленко І. А. розкрили питання методичних аспектів особливостей розвитку мовленнєвої компетентності у дітей з ООП. Учителі-логопеди Яременко І. І, Ящук Н. О., Гордійчук Т. В. та вчитель-дефектолог Слободенюк Ю. О. презентували практичний кейс авторські ігри та вправи на розвиток фонетичного сприймання, граматики, лексики, зв’язного мовлення, психічних процесів, під час якої учасники мали змогу практично виконати. Для розвантаження та відпочинку була запропонована учасникам руханка «Автобус» та продуктивна діяльність - «Склади зайчика», наповни його позитивом та мрією.

Колективом спеціалістів  представлено Театр рукавичок, який сприяє розвитку у дітей дрібної моторики.

Підсумовуючи тему учасники переглянули авторську казку «Як зайчика розмовляти учили».

На завершення зустрічі учитель-логопед Чумаченко А. В. провела екскурсію-огляд  ресурсної кімнати, де презентувала обладнання та його використання в роботі з дітьми з ООП.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора