A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Співпраця педагогів дошкілля м. Білої Церкви з видавництвом «Генеза»

Дата: 02.03.2023 10:30
Кількість переглядів: 149

 

Усі ми знаємо, яким непростим є перехід малечі від дошкільного дитинства до початкової школи. Нова соціальна реальність, нові умови та вимоги іноді непросто даються дитині. Тому завдання нам – дорослим – допомогти маленькій (зовні), але з великим внутрішнім світом, особистими поглядами, хвилюваннями, відчуттями людині зануритися в новий світ.

Для забезпечення комфортного переходу до наступної ланки здобуття освіти видавництвом «Генеза» підготовлено комплект «Буду вправним першачком».

Вихователі – методисти Галина ВОЛКОВА (Білоцерківський ЗДО №18 «Ясочка»), Наталія ЯЦЮК (Білоцерківський ЗДО №31 «Незабудка») долучилися до розробки планування освітнього процесу та стали співавторами посібників «Розгорнуте календарно – тематичне планування за НМК «Буду вправним першачком. Зима. Середня група».

Посібники пройшли апробацію в різних регіонах України в реаліях закладів дошкільної освіти, різних за типами, підпорядкуванням, освітньою інфраструктурою, наповнюваністю груп та отримали схвальні відгуки педагогів – практиків.


« повернутися

Вхід для адміністратора