A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Зустріч педагогів ЗДО БМТГ з Геннадієм Чепурним

Дата: 01.03.2023 11:29
Кількість переглядів: 192

 

28 лютого 2023 року відбулась зустріч працівників дошкілля БМТГ з Геннадієм Чепурним, освітнім технологом, психологом, педагогом, засновиком «Академії перспективної освіти і бізнесу», керівником Міжнародної школи «Освітня мнемотехніка», президентом асоціації розвитку творчої особистості «ВАРТО», головою оргкомітету міжнародного фестивалю освітніх технологій «ПЕРСПЕКТИВА», автором методичного посібника «Освітня мнемотехніка», членом Асоціації працівників дошкільної освіти України, автором проекту  «Майстер спілкування».

Зустріч була організована Оксаною Романюк, консультантом КУ БМР ЦРПП за сприяння Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.

У рамках зустрічі відбулося навчання за темою «Управління конфліктами та протидія  маніпуляціям» та ознайомлення педагогів з технологією «Освітня мнемотехніка»: дошкілля.

До навчання за темою «Управління конфліктами та протидія  маніпуляціям», що відбулося у Білоцерківському ЗДО №21 «Малятко», долучились 55 педагогів закладів дошкільної освіти БМТГ (директори ЗДО, вихователі-методисти, практичні психологи, вихователі). Під час зустрічі педагоги ознайомилися не лише з причинами виникнення конфліктів, поняттями конфліктогенів і синтонів, а й з реально діючими методиками управління конфліктами, вчились відповідати на провокаційні запитання, керувати своїми емоціями, правильно критикувати та переконувати під час виникнення конфліктних ситуацій. Геннадій Чепурний ознайомив присутніх з моделями психологічного контролю та надав скрипти/мовні заготовки для емоційного контролю опонента. Цікавими були поради щодо захисту дітей від булінгу і мобінгу та розпізнання маніпуляцій і нейтралізації маніпуляторів.

У приміщенні Білоцерківського природничо-математичного ліцею-гімназії №16 ім. М. О. Кириленка відбулася друга зустріч Геннадія Чепурного з працівниками закладів дошкільної освіти, під час якої педагогам була презентована технологія «Освітня мнемотехніка»: дошкілля, яка зібрала понад 230 учасників. Адже проблеми розвитку мовлення та формування навичок засвоєння складної інформації, – актуальні як для вихователів, так і для батьків та їх дітей. Геннадій Чепурний познайомив присутніх з технологією «Освітня мнемотехніка»: дошкілля, яка спрямована на формування відповідних методичних  навичок у фахівця дошкільної освіти, для розуміння системного підходу щодо засвоєння складної для дітей інформації. Педагогам було презентовано методичне забезпечення технології Освітня мнемотехніка».

Дякуємо Геннадію Чепурному за професійне спілкування та можливість отримати надзвичайно корисну і цікаву інформацію.

Дякуємо ЗСУ за нашу безпеку, за можливість навчатися і працювати у складні часи. Тримаємо свій освітянський стрій!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора