A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Педагогічний аукціон для учителів-дефектологів та учителів-логопедів ЗДО БМТГ з проблеми: «Використання новітніх технологій в роботі учителя-дефектолога закладу освіти»

Дата: 01.02.2023 16:07
Кількість переглядів: 376

 

01 лютого 2023 року о 12.00 у форматі ZOOM-конференції на базі Білоцерківського закладу дошкільної освіти № 28 «Горобинонька» відбувся педагогічний аукціон для учителів-дефектологів та учителів-логопедів ЗДО БМТГ з проблеми: «Використання новітніх технологій в роботі учителя-дефектолога закладу освіти».

Усі інновації в педагогічній науці – це не догма, а лише підказка, в якому напрямі вдосконалювати освітню діяльність. Інноваційні технології не замінюють традиційні, але допомагають підвищити ефективність розвитку дошкільників.

На аукціоні були представлені наступні два лоти:

Використання логічних блоків Дьєнеша в роботі з дітьми із особливими освітніми потребами (учитель-дефектолог Білоцерківського ЗДО №28 «Горобинонька» Олена Юрченко).

Особливості застосування LEGO-технології для розвитку дітей із ООП у закладі дошкільної освіти (учитель-дефектолог Білоцерківського ЗДО №28 «Горобинонька» Олена Федорченко).

У кінці заходу колеги мали змогу сформувати власну методичну скарбничку.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора