A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Зимові майстер-класи від педагогів Центру еколого-натуралістичної творчості

Дата: 06.01.2023 15:55
Кількість переглядів: 557

 

Зимові канікули тривають! А, як відомо, їх дітворі необхідно проводити цікаво та  змістовно. Тож гуртки Центру еколого-натуралістичної творчості Білоцерківської міської ради, які наразі працюють на базі закладів освіти міста, допомагають цікаво провести час.

Відтак у гуртку «Природа рідного краю» (керівник Олена Глущенко) діти вчилися працювати у техніці квілінг та виготовили новорічні прикраси для ялинки. Їхні жабка, кролик, сніжинка та метелик з пташкою вийшли чудовими.

Натомість у гуртку «Козацький гарт» (керівник Людмила Мартиненко) діти визначали національну ідентичність українців (історія України, мова, побут, архітектура, одяг тощо). Під час заняття навчилися виготовляли національний чоловічий костюм, і представили його у вигляді  аплікації із паперу, який назвали «Козак – вільний воїн», а під час майстер класу у гуртку «Юні туристи-краєзнавці» (керівник Людмила Мартиненко) займалися виготовленням ляльки-мотанки, традиційного українського ремесла. У гуртку «Радосвіт» (керівник Надія Щербина) малювали все, що пов’язане з новорічно-різдвяною тематикою. У гуртку «Природознай» (керівник Людмила Павліченко), маленькі «природознайки» майстрували з паперу  рукавичку для Святого Миколая.

Зимові канікули продовжуються, а зимова казка, як відомо, починається із гарного настрою, який може створити собі кожна панянка за допомогою …. мейкапу. Юні візажистки (гурток «Основи макіяжу», керівник Катерина Мойсеєнко) під час заняття мали чудову нагоду засвоїти правила «зимового»  макіяжу, зокрема «робили» акцент на очах, використовуючи блискітка.

Хоч через теплу погоду на санчатах не покатаєшся, втім діти активно використовують свій вільний час на заняттях у гуртках Центру еколого-натуралістичної творчості.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора