A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Участь закладів освіти БМТГ в соціально-освітній програмі "Квітковий рай у кожній школі"

Дата: 03.12.2022 22:30
Кількість переглядів: 825

 

З 1 по 11 листопада заклади освіти Білоцерківської громади реєструвалися до участі у неймовірній соціально-освітній програмі Flowers4schools - “Квітковий рай у кожній школі України”.

Головна місія проєкту - це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво - це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

З 8 листопада цибулинки почали прибувати в Україну і розподілятися по 500 штук у заклади, які долучилися до проєкту.

Протягом минулого тижня заклади Білоцерківської громади, незважаючи на погодні умови, висаджували цибулинки тюльпанів, гіацинтів, крокусів від Flowers4School, які весною своїм цвітінням перетворять пришкільні ділянки на яскраві квітники. Для більшості учнів це стало справжнім святом.

Висаджуючи кожну квітку, діти мріяли про мирну щасливу весну, про можливість насолоджуватися різнобарв'ям рослин, що заради нашої країни приїхали з Нідерландів. Навесні українські діти зможуть на власні очі побачити, як пагони з’являються з квіткових цибулин і дають дивовижно красиві квіти. Вони побачать, яку красу вони змогли виростити власними руками і будуть у захваті.

У закладів освіти є можливість стати переможцями всеукраїнського конкурсу на кращий шкільний квітник. Для цього треба буде надіслати організаторам фотографії процесу висаджування, а потім цвітіння квітів. І кожен учасник матиме шанс стати однією з п'яти шкіл-переможців з найкрасивішими квітниками і отримати супер-приз від інтернет-магазину Florium, а одна школа матиме офіційний титул - найкраща клумба України та отримає Супер-Приз проєкту.

Учнів та вчителі нашої громади вдячні організаторам за можливість мати унікальні квіткові сади біля своїх шкільних домівок!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора