A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Практичний семінар вчителів - логопедів закладів дошкільної освіти БМТГ з проблеми: «Немовленнєві діти. Інноваційні технології запуску та розвитку мовлення невербальних дітей»

Дата: 01.12.2022 11:29
Кількість переглядів: 684

30 листопада 2022 року на базі Білоцерківського закладу дошкільної освіти №14 «Оксанка» був  проведений практичний семінар для вчителів-логопедів БЗДО БМТГ з проблеми «Немовленнєві діти. Інноваційні технології запуску та розвитку мовлення невербальних дітей».

Зустріч була в незвичній формі проведення, логонетворкінг – формат круга. Під час спілкування учасники задаватли запитання та отримувати відповіді на них, протестували – погоджувалися та ділитися своїми пропозиціями і досвідом. Познайомилися із сучасними технологіями впливу на дитину дошкільного віку, яка не говорить та має небажану поведінку і звичайно багато гралися та накопичували відповідні знання.

Вчитель–логопед Кондратенко О. В. познайомила колег з теоретичною частиною даної теми. Розкрила поняття немовленнєві діти, надала рекомендації спеціалістам, які працюють з такими дітьми та надають консультації батькам. У своїй доповіді педагог познайомила учасників з інноваційними технологіями запуску та розвитку мовлення невербальних дітей.

Вчитель-логопед Глущенко Н. В. надала практичні рекомендації, вправи та ігри в корекційно-розвитковій роботі з дітьми з РАС, затримкою психічного розвитку, розумовою відсталістю, сенсо-моторною алалією, синдромом Дауна та затримкою мовленнєвго розвитку нез’ясованої етіології. Розглянули питання, як підвищувати інтерес і бажання займатися улюбленою справою в сучасних умовах, як підвищити професійну мобільність і компетентність, які необхідні для самореалізації та зростання в професії.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора