A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Прес-конференція для інструкторів з фізкультури ЗДО БОТГ

Дата: 24.11.2022 17:30
Кількість переглядів: 839

 

24 листопада 2022 року у форматі ZOOM–конференції відбулася прес-конференція для інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти Білоцерківської об'єднаної територіальної громади на тему: «Фізичний розвиток дошкільнят: популяризація занять спортом та пропаганда здорового способу життя серед батьків», який відбувся на базі Білоцерківського закладу дошкільної освіти №33 «Калинка» Білоцерківської міської ради Київської області.

Вихователь-методист закладу Наконечна Ольга Валеріївна ознайомила інструкторів з фізичного виховання міста з теоретичними основами обгрунтування проблеми фізичного розвитку дошкільнят.

Вихователь Дідейчук Тетяна Іванівна в змістовній формі розповіла, який педагогічний інструментарій використовують педагоги закладу для популяризації занять спортом та пропаганди здорового способу життя серед родин вихованців.

Особливо цікаво було висвітлено питання вихователем Вихристюк Валерією Анатоліївною співпраця педагогів закладу з батьками під час впровадження інноваційних технологій у фізкультурно-оздоровчу роботу з вихованцями.

І на завершення семінару-практикуму вихователем-методистом закладу були оголошені результати анкетування попередньо проведеного в Google-додатку інструкторів з фізкультури (на визначення рівня обізнаності педагогів про здоровий спосіб життя).

Проведений семінар–практикум переконав учасників в тому, що формування здорового способу життя дитини має бути єдина мета і для сім’ї, і для дошкільного закладу як виразника інтересів суспільства у галузі виховання підростаючих поколінь. Потрібно орієнтуватися на виховну співпрацю у цьому процесі батьків і педагогів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора