A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Старт гри "Джура-2022"

Дата: 16.11.2022 11:05
Кількість переглядів: 901

 

Дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») вже давно стала частиною життя учнів, вихованців гуртків Білоцерківської громади.

Актуальність її із кожним роком не просто не знижується, а постійно зростає, адже агресія росії вимагає від кожного українця бути готовим до будь-яких обставин. Ще змалку варто вчитися діяти в екстремальних ситуаціях, надавати допомогу собі та тим, хто поряд, організовуватись у гурт, захищати свій дім, свою країну, вивчати історію, традиції та мову України тощо.  

Цього року в громаді створено 21 рій середньої та 10 роїв старшої ланки. До активної участі долучаються й другокласники.

Протягом місяця в нашій громаді вже відбувся старт міського етапу Гри «Джура», під час якого найменших учасників посвятили в козачата.

Сьогодні стартує новий етап – «Відун», мета якого покращити знання наших з історії України, наступного тижня учасники вправлятимуться на ланці «Стрільба», в грудні їх очікують змагання із фізичної підготовки, в лютому – на етапі «Рятівник», у березні змагатимуться а саперній справі й тактичній підготовці та активно готуватимуться до фіналу, що відбудеться, сподіваємося, у мирній країні, у квітні-травні 2023 року.

Усім учасникам Гри хочеться побажати стремління до перемог, непохитної віри і добра!

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора