A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Вітаємо 200-бальників Білоцерківської МТГ

Дата: 17.08.2022 17:00
Кількість переглядів: 1386

 

Наші діти розумні, спритні, талановиті, мужні патріоти своєї країни і, не зважаючи на війну, докладають неабияких зусиль, щоб бути освіченими європейцями, адже розуміють: отримані знання сьогодні – це капітал завтра.

І це не просто слова. Наші випускники шкіл довели свої прагнення до знань, досить успішно склавши Національний мультипредметний тест.

1217 випускників 11 класів завершили здобуття повної загальної середньої освіти та онлайн складали тест із 3 предметів: української мови, історії України, математики.

Цьогоріч випускники Білоцерківської громади отримали 39 результатів 200 балів: 10 – з української мови, 12 – з історії України, 17 – з математики. Найбільше – по 5 результатів – здобули учні Першої гімназії та БЗШ №6.

Але підготовка до успішного складання тестів – це спільна командна робота учня та його вчителів. І серед білоцерківських педагогів є вчителі, котрі підготували по 3 і 2 двохсотбальники.

Міський голова Геннадій Дикий привітав юнаків та дівчат із високими результатами та вручив їм сертифікати на отримання премій. Побажав успішного вступу усім випускникам в омріяні заклади вищої освіти!

Подяки також отримали й педагоги.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора