A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Допомагаємо нашим захисникам! БСШ №9

Дата: 13.08.2022 20:58
Кількість переглядів: 1261

 

Повномасштабне військове вторгнення РФ торкнулося кожної родини нашої багатостраждальної країни, підняло на боротьбу з агресорами весь український народ. Справжні патріоти у будь-який спосіб намагаються підтримати героїчних воїнів ЗСУ. Не стоять осторонь й учні Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №9 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Манузін Даня, учень 4-В класу, побачивши в новинах та місцевих пабліках дітей, які продавали мохіто чи грали на музичних інструментах ... й збирали кошти на допомогу ЗСУ, теж вирішив долучитися до волонтерства, та не знав як. Хлопчики з сусіднього будинку розповіли, що продали декілька своїх малюнків й перерахували зібрані кошти на рахунок для підтримки Збройних Сил України. Така ідея сподобалася хлопцеві. Даніїл змалку займається в гуртку живопису, тому в нього назбиралося чимало робіт, які вирішив продати. За три дні за свої малюнки хлопчик виручив 3470 грн. Даніїл хоче передивитися, скільки робіт ще залишилось і при нагоді допродати їх, щоб найближчим часом передати зібрані кошти волонтерам.

Свій внесок на користь ЗСУ зробила й учениця 4-А класу. Вікторія Синєзуб з подругою Марією Чередник (2 -В клас БСШ N1). Дівчатка проживають в багатоквартирному будинку, за час літніх канікул здружилися, часто граються в дворі. Виявилося, що їм обом до вподоби робити плетені вироби з бісеру. То ж вони вирішили виготовити браслетики й продавати їх просто в своєму дворі. Дорослі й друзі швидко розкупили вироби, зібрано за них 500 грн. Ці кошти Віка й Марія передали у волонтерський центр. Віка зі своїм старшим братом Сашком у березні вже допомагали там у плетінні маскувальних сіток.

Чудові вчинки дітей дуже тішать! Кожний може обрати свій спосіб для підтримки наших захисників. Спільними зусиллями наближаймо Перемогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора