A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Літня школа лідерства для підлітків розпочала свою роботу

Дата: 16.06.2022 18:14
Кількість переглядів: 1798

 

14 червня 2022 року розпочала роботу «Літня школа лідерства» (Summer leadership school) - спільний проєкт Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та Громадської організації «РеСУРС» для підлітків із числа внутрішньо переміщених родин та лідерів учнівського самоврядування (13-16 років) Білоцерківської міської територіальної громади. Пріоритетними завданнями Школи є  допомогти підліткам пізнати себе, розкрити свої здібності, знайти можливі шляхи особистісного зростання, розвинути в собі лідерські якості, навчитися працювати в команді, досягати цілей, подолати психологічні бар’єри ефективної комунікації та самопрезентації і брати відповідальність за своє життя й долю країни.

Робота Школи триватиме протягом 14-ни днів і складається з тренінгових програм, кожна з яких адаптована під головні виклики підліткового віку та має свої завдання з формування SOFT SKILLS для ефективної реалізації себе, розуміння принципів роботи в команді TEAM BUILDING, уміння визначати цілі за допомогою  критеріїв SMART, важливість оволодіння навичками ораторського мистецтва, розвиток емоційного інтелекту та креативного потенціалу лідера. Одним словом, як досягти успіху та жити насичено!

Команда Школи складається з досвідчених тренерів та освітніх експертів: Алла Клочко, доктор психологічних наук, трансформаційний коуч, сертифікований тренер професійно-психологічних тренінгів, професор Білоцерківського національного аграрного університету, головний науковий співробітник Національного університету оборони України імені Івана Черняховського; Інна Семенець-Орлова, доктор наук з державного управління, професор, директор Навчально-наукового інституту управління, економіки та бізнесу Міжрегіональної Академії управління персоналом; Олена Хомчуккандидат психологічних наук, консультант у позитум-підході, психотерапевт, доцент Білоцерківського національного аграрного університету.

Родзинкою кожного дня Школи є зустріч з успішною особистістю, яка вже має значні досягнення в різних сферах. І на відкриття проєкту, щоб поділитися своїм досвідом  із лідерами учнівського самоврядування прийшли цікаві гості: міський голова Геннадій Дикий; начальник Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, депутат Білоцерківської міської ради та волонтер Юрій Петрик; депутат Білоцерківської міської ради, бізнесмен і волонтер Анатолій Ляшенко. Особисті розповіді швидко трансформувалися в активний і насичений діалог, у ході якого учасники Школи «атакували» гостей питання, котрі стосувалися не лише їхнього професійного успіху, а й проблем розвитку громади, створення бізнесових стартапів, ролі команди для досягнення успіху, а також уміння гармонійно поєднувати родинний затишок і кар’єру.

Отже, як пишуть шпальти світових ЗМІ, відкриття Літньої школи лідерства пройшло «в теплій і конструктивній атмосфері»! Далі буде…

 


« повернутися

Вхід для адміністратора