A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

"Україна – єдина!" Заходи до Дня Соборності України в БЗШ №3 ім. Т. Г. Шевченка

Дата: 21.01.2022 14:28
Кількість переглядів: 110

 

День Соборності – свято, яке відзначають в Україні щороку 22 січня в день проголошення Акту злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

З нагоди Дня Соборності України та виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 ім. Т. Г. Шевченка проведено низку тематичних заходів. Потягом тижня для учнів 1-11 класів проведені виховні години, флешмоб «Україна – це ми» (3-9 кл.), фотоквест (3-4 кл.), онлайн квест (8-9 кл.), квест за маршрутним листом (5 кл.), квест за QRкодами (6-7 кл.) «Україна – єдина!», акція «Долоньки єднання!» (3-5 кл.).

Учнівське самоврядування « ТЕМП» випустило інформаційний вісник до Дня Соборності й Свободи. У бібліотеці була створена книжкова тематична виставка «22 січня – День Соборності України». Проведені заходи подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України.

Щиро вітаємо всіх зі святом!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора