A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Подарунки нашим бійцям до новорічних свят

Дата: 21.12.2021 18:31
Кількість переглядів: 106

 

21 грудня на базі Центру еколого-натуралістичної творчості БМР відбулося підбиття підсумків учнівської волонтерської акції «Хай Ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає!» Білоцерківської міської територіальної громади. Учні-волонтери закладів освіти, працівники дошкільних закладів, закладів позашкілля, батьки, підприємці Білоцерківської громади зібрали для воїнів ООС величезну кількість солодких подарунків, предметів гігієни, різноманітних консервованих продуктів харчування, круп та макаронних виробів, домашніх смаколиків, теплих речей, листівок та малюнків із Новим Роком та Різдвом Христовим. Кожне з побажань від шкільної молоді звучало - із вірою у перемогу над ворогом українських воїнів та швидким поверненням живими додому.

Під час офіційного заходу начальник управління освіти і науки Юрій Петрик зазначив, що доставка продуктів нашим бійцям на передову є потужною допомогою, особливо, коли відбувається ротація, заміна особового складу, військових підрозділів на передових позиціях. Він подякував усім за допомогу та побажав щасливого і спокійного Нового року та Різдва.

Підполковник 72-ої ОМБр ім. Чорних Запорожців Олександр Самарський привітав присутніх із прийдешніми святами та побажав усім мирного неба: «Для бійців, які нині перебувають в окопі, є дуже важливим той факт, що про них не забувають і підтримують. Ми дякуємо усім вам за вашу таку необхідну українським бійцям підтримку!».

Отже, щиро зібрана благодійна допомога відправляється на фронт нашим бійцям, які
захищають рубежі на сході України.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора