A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Школа eTwinning в дії!

Дата: 17.12.2021 13:28
Кількість переглядів: 96

 

У вересні 2021 року під керівництвом амбасадора програми eTwinning Ірини Фіголь у Білій Церкві почала функціонувати Школа етвіннерів для вчителів, які прагнуть осучаснити освітній процес, розширити рамки класу і навіть в обмежених умовах карантинного простору дати можливість своїм учням знаходити можливості шукати друзів у всьому світі, спілкуватися іноземною мовою, соціалізуватися та розвивати основні компетентності.

Освітяни міста не лише прослухали курс про Програму та зареєструвалися в ній. Вони активно включаються в проєкти, стають учасниками заходів, організованих спільнотою, долучають до заходів дітей, дають можливість молоді спілкуватися із однолітками із інших країн, долати не лише мовні, а й емоційні бар’єри.

Учасники Програми вже мають чимало сертифікатів, відзнак, а учні Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №6 під керівництвом Світлани Леонідівни Гребешкової вже без жодних перешкод розмовляють із друзями із Туреччини та Італії.

Це лише початок. Попереду сотні нагород, знайомств, проектів, безмежний світ та можливості для розвитку, освіти, нові друзі та перспективи!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора