A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Методичний міст для завідувачів ЗДО БМТГ на тему "Цифрові інструменти Google для створення внутрішньої інформаційної бази в закладі дошкільної освіти"

Дата: 17.12.2021 10:57
Кількість переглядів: 104

 

16 грудня 2021 року о 15.00 за запитом завідувачів ЗДО БМТГ та сприяння ЦПРПП було організовано методичний міст з переглядом на Ютуб-каналі на тему «Цифрові інструменти Google для створення внутрішньої інформаційної бази в закладі дошкільної освіти».

Спікером заходу виступала Антоніна Букач – вчитель інформатики, учитель-методист Білоцерківської гімназії №2, директор ТОВ «Академії цифрового розвитку», Google tor Education Certified Trainer.

Метою заходу було формування цифрової компетентності завідувачів ЗДО БМТГ щодо використання цифрових інструментів Google в професійній діяльності. Спікер ознайомила з базовим рівнем для користувачів із персональним обліковим записом на gmail.com та різними можливостями для професійної діяльності.

Інформація надана слухачам була насиченою, цікавою як для професійної діяльності так і для особистого життя. Антоніна Букач надала можливість пройти тест, закріпити отримані знання та по закінченні отримати сертифікат.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора