A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Спортивна розвага "Україну захищай – справжнім воїном ставай" в ДНЗ (ЦРД) №18 "Ясочка"

Дата: 07.12.2021 11:27
Кількість переглядів: 240

 

6 грудня в нашій державі відзначають День Збройних сил України. Невід'ємною частиною виховання у дітей дошкільного віку почуття патріотизму та любові до рідної країни є ознайомлення з функціонуванням нашої армії, яка стоїть на сторожі миру, захищає рідну землю від ворогів. Виховання у дітей поваги до воїна-захисника, сміливого, мужнього, який любить свій народ і свою землю; ознайомлення з військовими професіями та історією створення Збройних сил України сприяє формуванню у дошкільників таких чеснот як сміливість, чесність, відповідальність, уміння долати труднощі.

Дошкільнята старших груп дошкільного навчального закладу (центру розвитку дитини) №18 «Ясочка» під час спортивної розваги «Україну захищай — справжнім воїном ставай!» показали свою спритність та витримку у естафетах, лазили по канату, віджималися, змагалися у конкурсі «Мій літак найшвидший». Вчилися бути добрими, любити Батьківщину та допомагати один одному.

Колектив нашого закладу щиро вітає наших мужніх захисників

з Днем Збройних Сил України!

Бажаємо міцного здоров'я, успіхів у військовій підготовці,

щастя Вам та Вашим родинам!

Сила і міць української держави – у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках.

За нашу рідну Україну,

Що зберегли на всі віки –

Низький уклін і тричі «СЛАВА!»

Українські захисники!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора