A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Здорове життя: заняття з профілактики ВІЛ/СНІД у ЦЕНТ БМР

Дата: 02.12.2021 16:10
Кількість переглядів: 78

 

До Міжнародного дня боротьби зі СНІДом 1 грудня на базі Центру еколого-натуралістичного центру БМР було проведено практичне заняття із елементами тренінгу. Практичний психолог В. Фролова провела зустріч на тему «ВІЛ/СНІД : передбачити, уникнути, не захворіти» із вихованцями Центру підліткового віку.

Метою цього корисного заходу було – актуалізувати та поповнити базові знання про ВІЛ/СНІД, а також – усвідомлення зв’язку  між способом життя і ризиком  інфікуватися.

Пояснення психолога сприяли розумінню, що СНІД – це проблема кожної людини зокрема і всього людства загалом. Під час спілкування підлітки отримали інформацію про елементарні правила безпеки та шляхи запобігання ВІЛ-інфекції, за допомогою тестів та міркувань вони розвивали своє вміння приймати самостійні рішення у різних життєвих ситуаціях.

Учасники зустрічі написали листи на підтримку ВІЛ-інфікованому, прикріпили до фліп-чарту та проаналізували під час групового обговорення.

Такі діалоги, зустрічі, практичне обговорення актуальних проблемних питань сучасності сприяють тому, щоб молодь привчалася уважно ставитися до свого здоров’я, виховувала в цілому ставлення до  здоров’я людини – як до найвищої цінності.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора