A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тематичні заняття в ДНЗ №2 "Берегиня" "Барви золотої осені"

Дата: 28.10.2021 15:16
Кількість переглядів: 93

 

Осінь – чарівна пора року. Вона милує око буянням барв, бадьорить прохолодою, осипає своєю щедрістю, зачаровує красою і неповторністю.

Багаті дари полів та садів вже засипано в комори. Справді щедрою є осіння пора. Та у трудівників ще багато справ – вони готують поля, сади і городи до нових урожаїв. А вихованці дитсадків  святкують свято урожаю.

Так і в ДНЗ №2 «Берегиня» з 22 по 28 жовтня 2021 року були проведені тематичні заняття «Барви золотої осені», які проходили у по-осінньому прибраній залі: на столах, застелених вишитими рушниками, - плетені кошики з овочами та фруктами, вази з осінніми квітами...

Дошкільнята у віршах, хороводах та піснях прославляли Осінь за її красу, щедрі врожаї, з радістю грали на народних інструментах, танцювали з листочками, парасольками, гілочками осіннього листя. У їх піснях і хороводах відчувався аромат, дощу, грибів, листочків та смачних калачів. Завітала до вихованців і сама винуватиця свята – щедра Осінь, яка розважала малят іграми та загадками, а на заверешення вона усіх почастувала своїми дарами.

Свято вдалося на славу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора