A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Незалежна країна – щасливе дитинство! ЦЕНТ БМР

Дата: 26.08.2021 11:47
Кількість переглядів: 107

   

 

Цікаву локацію у центрі міста організували для дітлахів педагоги Центру еколого-натуралістичної творчості Білоцерківської міської ради. Творчий майданчик став частиною святкування з нагоди 30-го Дня Незалежності України.

У юних шанувальників природи, що завітали на локацію, була можливість не лише помилуватися квітами, різноманітними дарами природи, декоративними витворами, але й спробувати свої творчі здібності.

Наприклад, намалювати свою власну декоративну картину методом «монотипії» - відбиваючи профарбовані рослини на чистому аркуші. А ще із сіна та різнокольорових паперових елементів за допомогою ниток, ножиць та клею створити забавного півника та обов’язково дати йому смішне та миле ім’ячко!
Діти із задоволенням «приміряли» на собі аквагрим, який турботливо розмальовували на них педагоги Центру: цього дня перевага надавалася патріотичним образам та жовто-блакитним кольорам.

А ще у малечі була можливість погладити живих котенят, а найсимпатичного, із природнім візерунком літери «М» на лобі (таке забарвлення спеціалісти називають «таббі»), одна з родин забрала у свої добрі руки.

Такі свята активно розвивають фантазію дитини, її шанобливе ставлення до природи та виховують у патріотичному дусі.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора