A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Малятам ДНЗ № 7 «Орлятко» про Конституцію України

Дата: 15.06.2021 17:23
Кількість переглядів: 138

 

Дитинство — найважливіший, самобутній і неповторний період у становленні особистості. Саме у цей період людина потребує найбільшої уваги і захисту. Від ставлення до дітей, розуміння їх проблем, інтересів та потреб, стану охорони дитинства залежить доля кожної дитини і розвиток суспільства загалом.

Напередодні Дня Конституції у ДНЗ № 7 «Орлятко» щорічно відбуваються виховні заходи патріотичного спрямування. Саме така робота вихователів сприяє усвідомленню малими українцями, що «людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю». Конституція України – це найголовніший державний документ, який захищає права і свободи всіх громадян нашої єдиної країни, не залежно від того, в якому регіоні ми живемо і якою мовою виховуємо своїх дітей.

Протягом червня місяця у нашому дошкільному закладі були проведені ігри,  бесіди на яких вихователі закріпили з дітьми раніше набуті знання про державні національні символи нашої держави, права та обов’язки громадян, прийняли участь у патріотично-правовій ігротеці, де перевірили свої уявлення про державу,  її устрій в дидактично-розвивальних іграх «Подорожуємо Україною», «Символіка України», «Моя Батьківщина», «Квітка моїх прав».

Саме на таких заходах вихованці дошкільного закладу вчаться любити свою Батьківщину - Україну, формують вже у ранньому віці свою громадську позицію, національну гідність.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора