A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Малюки ДНЗ (ЦРД) №18 « Ясочка» святкують Міжнародний день друзів

Дата: 10.06.2021 08:05
Кількість переглядів: 299

 

9 червня в усьому світі святкують Міжнародний день друзів. Товаришування і дружба починаються задовго до того, як діти усвідомлюють свої стосунки з товаришами відповідно до моральних норм. Дружба між дітьми виникає здебільшого у грі на основі ігрових та пізнавальних інтересів.

Справжній друг –  подарунок долі та найбільша удача в житті. Нестримний сміх, захоплюючі історії, сокровенні таємниці й лише вам зрозумілі словечка – з другом завжди є про що поговорити  і чим розважитись.

Діти нашої «Ясочки» весело провели час під час музично – ігрової розваги «Стежинка дружби». Головним героєм свята був Смайлик, з яким діти із великим задоволенням подружилися, танцювали, грали в ігри з вітрчками, пускали мильні бульбашки. Протягом дня лунали вірші, мирилки, діти залюбки розповідали про своїх друзів. Дітки разом з вихователями виготовили плакати «Дружба – це ми».

Цей день подарував дітям позитивні емоції, радість і сміх. Тож бажаємо всім теплих посмішок та щирих друзів. З таких маленьких, але в той же час щасливих миттєвостей, які малюки переживають разом, зароджується велика дружба, яка може пройти через усе життя.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора